Agenda 2017

Kuinderbos 

17 april

Cannenburgh 4,5 mei
Internationale Hanzedagen 14 -18 juni
Soesterfehde 28 -30 juli 
Gebroeders van Limburg festival 26 en 27 aug.
Ter Apel 2,3 september
Middeleeuws Rossum  16 september

Op weg naarHanze 2017 PDF Afdrukken E-mail

flyer

 Op 15,16,17 en 18 juni 2017 vinden in Kampen de Internationale Hanzedagen plaats. U kunt via onderstaande link een vooruitblik nemen in aanloop naar dit festival.

https://www.hanze2017.nl

De Ridders van de IJssel willen in het Stadspark tussen de twee oude stadspoorten, een middeleeuws kampement  met ambachten tot leven brengen zoals het ten tijde van de Hanze eruit had kunnen zien. Daarnaast organiseren we een veldslag die gebaseerd is op historische feiten uit 1427.

Deze veldslag zal 3 x worden opgevoerd. Deelnemers dienen authentiek gekleed te zijn, te gaan.

Aanrij dag en opbouw dag is woensdag de 15e juni.

Een ieder die aan deze veldslag deel kan nemen en die een ambacht kan laten zien, is van harte uitgenodigd om zijn of haar belangstelling  te tonen door een mail te sturen naar het onderstaande adres:

Wietse de Jong  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of vul je gegevens in bij: contact Hanze

Graag onder vermedling van groep met bijgevoegd een website/facebookpagina. Waardoor wij weten met wie we te maken hebben.

Nadere informatie met voorwaarden, regels en beschikbare faciliteiten , zullen na ontvangst gecommuniceerd worden met betreffende groep/ personen/ persoon.

 

Portretten

samengevoegd ridder4.png